Over ons

Bijna honderd jaar geleden (sinds 1923) is C.J. Smit en Zonen een begrip in de randstad op het gebied van funderingsherstel, vijzelen van woningen en monumentale panden. C.J. Smit en Zonen heet tegenwoordig Smit Funderingstechniek.

Ieder funderingsprobleem is anders. Een standaard aanpak is niet mogelijk en daarom is de jarenlange ervaring en kennis van de omgeving en de bodemgesteldheid van groot belang.
Smit funderingstechniek heeft die kennis. Het bedrijf is in al die jaren van vader op zoon gegaan. De kennis is daarmee van generatie op generatie overgedragen.

De 15 medewerkers werken met veel toewijding en kennis aan het herstel van funderingen. Het is een ambachtelijk beroep wat uniek is. Met ook steeds modernere apparatuur en de nieuwste technieken zetten zij gebouwen recht of vijzelen ze panden omhoog, heien ze palen, herstellen ze funderingen etc. etc.

Leendert Tanis

Leendert Tanis per 1 Juli 2017 in dienst getreden als algemeen directeur en is volledig verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie. Hij stelt zijn jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur ter beschikking voor de verdere ontwikkeling van Smit Funderingstechniek.

Telefoon: 0182-513615
Email: l.tanis@smitfunderingstechniek.nl

Lid van de Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken

Contact

Smit Funderingstechniek
Oostbaan 1125
2841 ML Moordrecht
0182 – 513 615
info@smitfunderingstechniek.nl