JAAR

SMIT FUNDERINGSTECHNIEK

Ons team vol advies, ervaring en vakmanschap

Ieder funderingsprobleem is anders. Een standaard aanpak is in ons vakgebied niet mogelijk en daarom is onze jarenlange ervaring en kennis van de omgeving en de bodemgesteldheid van groot belang. De roots van ons bedrijf gaan terug naar 1923. In dat jaar ging Smit Funderingstechniek van start onder de naam C.J. Smit en Zonen. Inmiddels zijn we al ruim 100 jaar een begrip in de Randstad op het gebied van funderingsherstel. En onze naamsbekendheid neemt steeds meer toe.

Over ons

De drijvende krachten achter Smit Funderingstechniek zijn Jeffrey IJsselsteijn en Christa van Heesch die samen het managementteam vormen. Jeffrey is verantwoordelijk voor de operationele kant (opname en uitvoering) en Christa voor de organisatie en financiën. Zij worden ondersteund door een enthousiast en goed samenwerkend team met onder meer meewerkend uitvoerders, voormannen, een heibaas en een secretaresse.

Onze medewerkers zijn toegewijd en hebben kennis van het herstellen en uitbreiden van funderingen. In dit unieke ambachtelijke beroep heeft iedereen, elke dag opnieuw, één doel voor ogen: een zo goed mogelijke uitvoering het project voor de klant. Hoewel ambachtelijk qua werkwijze, hebben wij moderne apparatuur en werken volgens de nieuwste technieken. Zo geven wij uw pand weer de stabiele basis die het nodig heeft. Wij werken al jaren met vaste partijen en zijn goed op elkaar ingespeeld. Zo garanderen we op alle vlakken een eerlijke en aantrekkelijke kwaliteit/prijsverhouding. En is de kwaliteit van ons werk ook voor de (langere) termijn gewaarborgd.