Verzakte woning? Dat vijzelen we wel weer op!

Hebt u problemen met het verzakken van uw aanbouw of woning? Klemmen uw deuren en ramen? Dit kunnen de eerste zichtbare gevolgen zijn van een dieper liggende oorzaak: een verzakkende fundering.

De meest herkenbare signalen van funderingsproblemen:

  • Scheurvorming in tussenwanden, voor- en/of achtergevel.
  • Tekenen van verzakking; schuin aflopende vloeren, moeilijk te openen draaiende delen van deuren en ramen en spanningsbarstjes in hoeken van het glas van ramen.
  • Lekkages van goten op de scheidingsmuur tussen twee panden.

U bent bij ons aan het juiste adres voor deze probleem. Wij zijn gespecialiseerd in het snel en efficiënt oplossen hiervan. Als eerste stabiliseren we uw woning.

Voordat we gaan vijzelen (ophogen), is het noodzakelijk dat we uw woning inspannen. Hierna worden met behulp van een diamantzaag verticale holtes (inkassingen) in de gevel gemaakt. In deze inkassingen worden vijzels geplaatst. Dit zijn luchtkussens om uw aanbouw of woning recht te zetten. Ook kunnen we direct uw woning extra omhoog brengen.

Hierna worden de vijzels verwijderd en de gevel tijdelijk onderstopt. De ontstane ruimte onder de gevel kunnen we dan aanwerken.

Wij leveren u een totaal pakket. Dit betekent dat u één aanspreekpunt heeft gedurende het gehele proces. U krijgt bij ons de nauwkeurigste technieken voor een solide basis van uw woning. Door ons eigen transport van heipalen en machines, werken we exact volgens onze vooraf vastgelegde planning.

Samen met onze gedreven mensen helpen we u van begin tot eind aan weer een mooie woning.

U hebt een verzakte woning en wilt weten wat u hieraan kunt doen? Vraag hier uw adviesgesprek aan:

Ook voor een funderingsonderzoek bent u bij ons aan het juiste adres.

6 + 12 =

Lid van de Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken

Smit Funderingstechniek
Oostbaan 1125
2841 ML Moordrecht
0182 – 513 615
info@smitfunderingstechniek.nl