Is uw fundering aan een opknapbeurt toe?

De eerste indicatie van een funderingsprobleem

Hebt u scheuren in uw muren? Klemmen uw deuren en ramen? Hebt u scheve vloeren of merkt u een groot hoogteverschil tussen uw woning en de stoep?

Dan zijn dit vele signalen dat uw fundering is verzakt. Wanneer u hier niets aan doet, wordt de schade nog groter. Dit kan op den duur zelfs gevaarlijk worden!

Al meer dan 90 jaar werken wij aan professioneel funderingsherstel. Er zijn diverse manieren om funderingsherstel toe te passen in de vorm van funderingsherstel of funderingsvernieuwing.

Funderingsverbetering of Funderingsvernieuwing

Bij funderingsverbetering verlagen we de fundering met een paalkopverlaging. Hierbij vervangen we het bovenste gedeelde van de houten paal door beton.

Funderingsvernieuwing is een ingrijpender proces. Hierbij vervalt de bestaande fundering en worden inpandig of buitenom nieuwe palen ingebracht. De nieuwe palen zijn stalen buispalen en plaatsen we trillingvrij of trilling arm.

Voor het trillingvrij inbrengen van stalen buispalen leggen we een persvloer aan, waarna we de stalen buispalen in de vloer persen. Onze miniheistelling slaat de stalen buispalen op een trilling arme manier in de grond.

Eén aanspreekpunt

Wij leveren u een totaal pakket. Dit betekent dat u één aanspreekpunt heeft gedurende het gehele proces. U krijgt bij ons de nauwkeurigste technieken voor een solide basis van uw woning. Door ons eigen transport van heipalen en machines, werken we exact volgens onze vooraf vastgelegde planning.

Kwaliteitsbewaking vinden we essentieel. Tijdens het heiproces worden de gegevens over de paalpositie, paalhoogte, paaldimensies en funderingsdiepte exact in heistaten vastgelegd. Bij de oplevering van het heiwerk ontvangt u een duidelijke rapportage met alle gegevens.

Samen met onze gedreven mensen helpen we u van A tot Z aan weer een mooie woning.

Funderingsherstel, wat kost dit? Vraag hier uw offerte aan:

Ook voor een funderingsonderzoek bent u bij ons aan het juiste adres.

13 + 5 =

Lid van de Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken

Smit Funderingstechniek
Oostbaan 1125
2841 ML Moordrecht
0182 – 513 615
info@smitfunderingstechniek.nl